Er du blevet træt af de kedelige drinks, hvor det blot er vodka eller gin blandet op med noget? I alkoholiske drikke som vodka og gin, er der ikke altid lige meget smag og dybde, og det bliver nemt en eller anden kedelig, sukkerfyldt drik, som tager al opmærksomheden i en sådan drink.

Hvis du gerne vil have en drinks med mere smag, dybde og power, kan det være, at du skal til at udforske de mange drinks, der er, med rom som hovedperson. Her får du fire bud på lækre drinks, hvor netop rom er hovedpersonen.

Cocktail, Mojito, Drikke, Alkohol, Menu, Bar, Binge

Rom og cola – når det skal være nemt

Denne drink er en de fleste kender og har smagt. Selvom det egentlig er en ret basic drink med meget få ingredienser, formår rom og cola alligevel at give lidt mere dybde end eksempelvis en simpel vodka-juice. 

Både rom og cola har meget smag i sig, og sammen giver de den perfekte dybde. Desuden er det en super nem drink at blande sammen, og man skal heller ikke bruge for mange penge på at købe forskellige ting, som man typisk skal, når der laves drinks. Så hvis du desperat har brug for at opleve den lækre smag af rom, og du ikke har tid og overskud til at stå med for mange ingredienser, er en rom og cola helt perfekt.

Piña colada – til dejlige sommerdage

Hvis du leder efter en mere forfriskende drink med rom, som også godt må bestå af lidt flere elementer, kan du måske overveje den lækre og eksotiske piña colada. Piña coladaen har en dejlig rund og sød smag, som mange sikkert vil falde for.

Denne lækre og eksotiske drink med rom, ananas og kokos er helt perfekt til en dejlig sommerdag, hvor man drømmer sig lang væk til varmere steder. Denne drink vil i hvert fald give dig følelsen af at være på et lækkert og eksklusivt ferieresort i sydens sol – og hvem ønsker ikke denne følelse?

Kvinde, Bar, Vin, Alkohol, Drinks, Flaske, Restaurant

Ocean breeze – fest på stranden

Hvis du gerne vil prøve en lækker drink, som er lidt anderledes end de andre, kan du prøve den farverige ocean breeze med rom. Denne blå drink får sammen med navnet tankerne hen på en dejlig og frisk dag ved stranden, så denne er helt perfekte til poolparty eller måske en mere luksuriøs tur til stranden.

Drinks kan tit blive så kedelige i farverne, men i denne lækre ocean breeze med rom som hovedperson er der spræl på farven, som er kraftig blå, og hvis det ikke skal få humøret op, hvad skal så? Med denne farveige og festlige drink skal du i hvert fald nok få sat gang i et brag af en fest, hvor intet er kedeligt.

Kvinde, Hånd, Bedrift, Cocktail, Glas, Stor, Drik, Kold

Casablanca – til tøseturen i byen

Når du skal ud på bytur med pigerne, kan det hurtigt komme til at blive lidt kedeligt i forhold til alkohol. Især drinks som cosmopolitan, gin og tonic og sex on the beach er populære “tøsedrinks”, men hvis I gerne vil prøve noget anderledes, som stadig er rigtig tøset og glamourøst, skal I måske prøve den lækre casablanca, hvor det er smagen af rom, der hersker.

På denne måde får I prøvet en ny og lækker drink med rom, som også er lidt mere edgy end de mange forskellige drinks med vodka som hovedperson. Rom kan virkelig også bidrage med meget smag i drinken, og det vil I opleve med den glamourøse og tøsede casablanca.