Rom, Alkohol, Lukketid, Hyggelig, Humør, Samvær

Kan du godt lide rom? Der er mange mennesker som godt kan lide at få et lille glas rom, når de har fri. Rom har eksisteret i mange år på det danske marked og fremstilles af saft fra rørsukker og vand. Blandingen af rørsukker og vand bliver gæret til en væske med omkring 8-10% alkohol. Denne blanding bliver destilleret og får dermed en alkoholprocent på omkring 90%. 

Hvilken rom er bedst?

En god rom bliver lagret på egetræsfade og skal stå og trække indtil den er rigtig god. Der findes flere slags producenter som sælger rom. Det er individuelt hvilken rom den enkelte dansker bedst kan lide. Afprøv forskellige typer af rom, så du kan blive klogere på, hvilken en der er din yndlings rom. 

Brandy, Whisky, Flasker, Restaurant, Glas, Drikke

Lad rom træde frem i drinken

Rom er en dejlig drik som kan bruges i forskellige drinks. Rom og cola er en af de mest populære drinks, men der findes mange flere gode drinks med rom. Hvis du godt kan lide en drink med smagen af rom, så kan en blanding af rom og passoa være en god kombination til dig. Denne drink består af rom, passoa og lime hvilket giver en god smag af både det søde og syrlige. 

Intens drink med rom

Hvis du ønsker en mere intens drink så kan ingefærdrinken være det rette for dig. Drinken består af whisky, rom, lime citron og isterninger. Der er en god balance imellem de forskellige ingredienser og både rom- og whiskysmagen træder i karakter. 

Stærk romsmag 

Hvis du er tilhænger af en meget stærk drink med rom, så skal du afprøve Long Island Iced Tea. Denne drink stammer tilbage fra 70’erne og er kendt verden over. Denne drink består af flere typer alkohol, nemlig både tequila, vodka, rom og gin. Derudover er der tilsat cointreau, sirup, citronsaft, cola og isterninger. Hvis du generelt er vild med alkohol, så vil denne drink også være på listen over dine yndlingsdrinks. 

alkoholholdige drikkevarer, alkoholisk drikkevare, bar

En sødere version med rom

Kan du godt lide rom? Der er mange mennesker som godt kan lide at få et lille glas rom, når de har fri. Rom har eksisteret i mange år på det danske marked og fremstilles af saft fra rørsukker og vand. Blandingen af rørsukker og vand bliver gæret til en væske med omkring 8-10% alkohol. Denne blanding bliver destilleret og får dermed en alkoholprocent på omkring 90%. 

Hvilken rom er bedst?

En god rom bliver lagret på egetræsfade og skal stå og trække indtil den er rigtig god. Der findes flere slags producenter som sælger rom. Det er individuelt hvilken rom den enkelte dansker bedst kan lide. Afprøv forskellige typer af rom, så du kan blive klogere på, hvilken en der er din yndlings rom. 

Lad rom træde frem i drinken

Rom er en dejlig drik som kan bruges i forskellige drinks. Rom og cola er en af de mest populære drinks, men der findes mange flere gode drinks med rom. Hvis du godt kan lide en drink med smagen af rom, så kan en blanding af rom og passoa være en god kombination til dig. Denne drink består af rom, passoa og lime hvilket giver en god smag af både det søde og syrlige. 

Intens drink med rom

Hvis du ønsker en mere intens drink så kan ingefærdrinken være det rette for dig. Drinken består af whisky, rom, lime citron og isterninger. Der er en god balance imellem de forskellige ingredienser og både rom- og whiskysmagen træder i karakter. 

Stærk romsmag 

Hvis du er tilhænger af en meget stærk drink med rom, så skal du afprøve Long Island Iced Tea. Denne drink stammer tilbage fra 70’erne og er kendt verden over. Denne drink består af flere typer alkohol, nemlig både tequila, vodka, rom og gin. Derudover er der tilsat cointreau, sirup, citronsaft, cola og isterninger. Hvis du generelt er vild med alkohol, så vil denne drink også være på listen over dine yndlingsdrinks. 

En sødere version med rom

Ønsker du en drink med færre ingredienser, så rom smagen træder frem alene, så kan Pina Colada være noget for dig. Denne drink er verdenskendt og består af ingredienserne rom, kokosfløde, frugt, ananasjuice og isterninger. Denne drink tilhører den søde kategori, så hvis du elsker en drink med sødlig smag, så er denne helt sikkert noget for dig. Kom i gang med at eksperimentere med forskellige typer af drinks, så du kan afprøve rom med forskellige smagssammensætninger. 

Ønsker du en drink med færre ingredienser, så rom smagen træder frem alene, så kan Pina Colada være noget for dig. Denne drink er verdenskendt og består af ingredienserne rom, kokosfløde, frugt, ananasjuice og isterninger. Denne drink tilhører den søde kategori, så hvis du elsker en drink med sødlig smag, så er denne helt sikkert noget for dig. Kom i gang med at eksperimentere med forskellige typer af drinks, så du kan afprøve rom med forskellige smagssammensætninger.