Hovedlinjen i artiklen her kan formuleres meget klart og kort. Rom er en perfekt gaveide, hvis modtageren elsker rom. 

Men ligesom at vin er en dårlig gave til en kollega, der har et alkoholproblem. Eller at en bil er dårlig gave til en, der lige har mistet kørekortet. Er rom en dårlig gave til en, der ikke bryder sig om den skønne alkohol. For ja, disse mennesker findes. 

Udfordringen med at give rom som gave kan dog også være mere kompliceret end blot at give rom til en, der kan lide rom. For hvilken rom skal gives til hvem? Og hvornår skal du helt udlade med at give rom, selvom du ved, at personen elsker rom?

Alkohol

Rom går ikke altid rent ind

Som den store rom-entusiast du er, forstår du slet ikke, hvordan man ikke kan elske den skønne alkohol. Den kan både nydes rent for sine fine noter eller blandes til et væld af forskellige skønne drinks. 

Men der er altså bare mennesker, som ikke bryder sig om den. Og der er sammenhænge, hvori den ikke indgår. Udover de helt åbenlyse er der også mindre ekstreme situationer som f.eks. i parforholdet. 

Selv hvis partneren er til rom, er rom ikke altid den bedste gave i parforholdet. Medmindre du absolut ved, hvad din rom-elskende partner søger for en rom, skal du måske undlade med at give en rom. 

Giv I stedet en gave, som du er mere sikker på, bliver værdsat. det kunne være et OBESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT. Det kunne være en begivenhed for jer to eller noget lignende, som er mere personlig og kærlig end en flaske rom. 

Kolleger, venner og familie 

Har du stået ved printeren og snakket om rommens fantastiske nuancer, smage og dufte, er rom en oplagt gave til din kollega. Har du ikke gjort det, men har en forventning om, at personen kan lide rom, kan det stadig være en god gave. 

Rom er utrolig alsidig. Hvis du er i tvivl, kan du give en god rom, som passer perfekt til en lækker drink. 

Du kan også give en kvalitetsrom til din gode ven, bror, søster, mor, far, kusine osv., hvis du vil give dem en introduktion til den fantastiske verden af rom. Det er en sød indbydelse, som kan give dig en rom-entusiast i familien, du kan nyde rom med i fremtiden. 

Drink

Rom til rom-elskeren skal vel overvejes

Er du ikke helt sikker på, hvordan du udvælger en god kvalitetsrom, skal du passe på. Er modtageren en ægte rom-drikker, kan du gå meget galt i byen. 

Din partner, bror, kollega mm., som elsker rom, vil unægtelig have en lille rom-snob i sig. Giver du derfor en forkert flaske, vil gaven nok ikke få lige så stor en effekt hos modtageren, som du håbede på. Måske skal der vælges en anden gave. Ellers skal du som et minimum spørge en rom-kender til råds, inden du køber gaven.