Brugte du måske også 2020 på at finde en masse nye hobbyer? Gav du måske hurtigt op på de fleste? Så kan det være, at du trænger til lidt frisk inspiration. 

Måske er det tid til en rigtig voksen-hobby, som vil imponere både venner og familie? Her er et rigtig godt bud rom.

Rom og kalender

Viking eller pirat?

Det kan godt være, at vi danskere ser os selv som vikinger, men når det kommer til alkohol, så kan det altså være ganske spændende at finde sin indre pirat frem.

Rom kommer i mange varianter, farver og smage, og det kan være rigtig sjovt at lære noget om dem og smage en masse slags.

Få romsmagningen i kalenderen

En hyggelig måde at lære om rom på er at invitere venner og familie over til en romsmagning. Læs lidt op på forskellige typer rom og køb nogle flasker hjem.

Find let en dato til romsmagningen med en af de lækre kalendere. Så er du hurtigt klar til en sjov aften.

Gør det til en tradition 

Efter den første romsmagning vil I alle vide mere om, hvilken slags rom I er mest til. Måske er den lys eller mørk, måske mild eller stærk? Det kan være, at de bedste kommer fra den anden side af kloden?

Hvis I bliver bidt af det, så kan I lave romsmagning til en tradition. Efterhånden som I ved, hvad I bedst kan lide, så kan I nørde endnu mere med nye slags. 

Hjemmebar

Drinks med rom

Måske får I lyst til at prøve endnu flere sjove ting med rom, og så er drinks altid en god idé. 

Det kunne for eksempel være en frisk mojito på en varm sommerdag, men det kunne også sagtens være en mørk dark ‘n’ stormy på en kold efterårsaften.
En rigtig sjov idé til en hyggelig aften er at finde på sine egne drinks. Det kan være, at hver deltager skal opfinde en lækker ny drink med rom, og så skal alle smage den i løbet af aftenen. Måske skal I endda stemme om den bedste?

Når det kommer til rom, er der i hvert fald masser at lære.