Kondomer, sex

Der er flere ting her i livet, der kan være med til at øge livskvaliteten. Læs med her, og find ud af, om der er noget, du kan indføre i dit liv, så du kan få mere livsnydelse.

Drinks med rom

Selvfølgelig er rom en stor nydelse i livet. Det er der mange alkoholiske drikke, der er, men der er noget særligt ved rom. Der er mange forskellige drinks man kan lave med rom, du kan f.eks. lave mojito – en cubansk klassiker, der forfrisker ganen på en varm sommerdag. Den søde smag af rørsukker, den friske smag af lime – og det hele forbundet med sødmen fra mynten og varmen fra rommen. En anden lækker sommerdrink, du kan lave, er strawberry daiquiri. Denne kølige og søde drink er perfekt til dem, der ikke bryder sig om, at alkoholen smager for meget igennem drinken. Den er også lidt sundt, fordi der er så mange jordbær i – det er i hvert fald ikke usundt! Den sidste drink med rom, der bør nævnes, er den spanske drink, pina colada. En rund og fyldig drink med en sød smag af ananas, som også passer perfekt til varme sommeraftener. 

drink, rom, mojito

Sex

Det er klart, at sex er noget af det, der giver nydelse her i livet. Det skal det i hvert fald helst – ellers gør du et eller andet forkert (eller din partner gør). Det er dog vigtigt, at du beskytter dig, når du dyrker sex – og det gør man allerbedst med kondom, for det beskytter ikke kun mod uønsket graviditet, men også mod alverdens kønssygdomme. Der er mange, der forbinder sex med kondom med en nedsat nydelse. Men sådan behøves det slet ikke at være. Hvis du bruger et profileret kondom, så er du sikker på, at det er designes til netop ikke at nedsætte nydelsen. Man kan lave kondomer meget tynde, så man næsten ikke kan mærke, at det er der. Der er også mange kondomer, der er designet til at opsætte nydelsen. Det kan f.eks. være kondomer, der er udstyret med rifter eller knopper. 

Gåture i skoven

Der er mange, der øger deres livskvalitet ved at gå lange ture. Det frigiver endorfiner til hjernen, når vi ser på noget smukt. Derfor kan det sagtens give dig glæde at gå, hvis du går et sted, hvor omgivelserne er smukke. Et par gode forslag til dette er f.eks. en gåtur i skoven eller ved stranden.

pige, dans, natur, glæde

Musik

Musik er også noget af det, der kan give rigtig meget glæde i livet. Du har sikkert før prøvet at føle glæde, fordi du hører din yndlingssang. Hvis du har en rigtig dårlig dag, så kan det hjælpe at sætte en opmuntrende sang på. Har du brug for at græde, kan det også hjælpe at finde en sørgelig sang, hvis du har brug for forløsning og for at græde igennem – det er også sundt, og at græde er en del af livet.

Dans

Dans er også noget af det, der frigiver endorfiner til hjernen. Derfor er det også noget af det, der kan være med til at øge livskvaliteten. Hvis du har en dårlig dag, så prøv at tvinge dig selv til at danse. Du vil sandsynligvis opleve, at du bliver gladere.