Selvom landet er fyldt med restriktioner og julen i år ikke er helt som den plejer, så betyder det ikke, at man ikke kan hygge sig med sine nærmeste. Drop den helt store julefrokost med mange gæster, men beslut dig i stedet for at holde en hyggelig eftermiddag og aften med de personer, du er vant til at se i hverdagen. 

Julemand

Gør lidt ekstra ud af det

Det kan være en stressende oplevelse at skulle holde en julefrokost. Man behøver selvfølgelig ikke bruge så lang tid på at finde på sammensætningen af menuen. Den ligger rimelig fast hvert eneste år. Men det betyder så til gengæld også, at gæsterne ofte forventer at blive bespist med både fiskefileter, tarteletter, sild og grønlangkål. Mens der selvfølgelig også altid skal klemmes en bid risalamande ned til sidst. Ved at skrue ned for antallet af gæster, så behøver du ikke stresse over at skulle lave store mængder af mad. Du har i stedet tid til at kredse lidt om forberedelserne og gøre lidt ekstra ud af det.

Julemad

Inviter dine gæster med stil

Det allernemmeste er altid at invitere sine gæster via mail eller sociale medier. Men nu hvor der ikke må komme så mange, så kan det være en rigtig hyggelig idé at udsende gode gammeldags invitationer med posten. Lav eventuelt dine egne invitationer med billeder af dig og dine nærmeste og en sød tekst. Du kan let udskrive dem på din egen printer og så er du i gang.

Julefest

Dress to impress

Bare fordi festen er lille, så kan den stadig blive mægtig festlig. Det gælder blot om, at du selv og alle dine gæster er indstillet på at gøre aftenen god og mindeværdig. Find dit stiveste julepuds frem fra garderobeskabet, negle gellack på fingerspidserne, hvis du er kvinde og butterfly på, hvis du er mand. Så er der ikke et øje tørt, når i mødes til smittefri julefrokost i jeres egen lille cirkel af venner og bekendte, der er vant til at ses, så i således ikke udgør en risiko for hinanden. Sæt Last Christmas på anlægget og fejr juletiden med hinanden.