Nyder du et godt glas rom i ny og næ? Hvorfor ikke invitere et par af vennerne hjem til en hyggelig aften, hvor I samles om den gode drik? Det vil de med garanti sætte pris på efter en lang arbejdsuge.

 Glas med rom

Hjemme i din egen stue

Det er uden tvivl sjovt at komme lidt ud engang imellem, tage på bar og få en øl eller drink med vennerne. Dog kan det være mindst lige så hyggeligt at sidde derhjemme med god baggrundsmusik, og hvor man ikke sidder klos op og ned ad hinanden, og larmen forværres i takt med promillerne. Derhjemme kan I have stuen for jer selv, høre det musik I vil, og I har selv mulighed for at sætte den stemning, der passer jer.

Rom til fodboldkampen

Er I fodboldfans, og synes I ikke, der er noget bedre end at samles som venner om en god kamp? Dette er den perfekte mulighed for at invitere vennerne på besøg. Måske har I som tradition at drikke et par øl, men hvorfor ikke prøve at finde romflasken frem fra barskabet? Det er selvfølgelig et must, at du har et tv, der står et sted, hvor alle har mulighed for at følge med i kampen. Et godt råd er at investere i et funktionelt tv-bord, som kan flyttes med, så dig og vennerne kan sidde, hvor I vil, mens I ser fodbold. Se alle tv borde her og find det, der passer til netop din stue.

Gør det til en god tradition

Det behøves selvfølgelig ikke gentages hver weekend, men det er en hyggelig og nem måde at se vennerne på indimellem. Det kræver ikke den store planlægning, og I kan med fordel lade det gå på omgang, hvem der lægger hus til. Det kan eksempelvis være en del af traditionen, at vedkommende der inviterer har forberedt aftenens rom, der skal afprøves.

Bliv jeres egne eksperter på rom

Der er selvfølgelig altid muligheden, at I tilmelder jer et romsmagningsarrangement. Men I kan jo også blot lave jeres eget hjemme i stuen. Invester i et par forskellige typer af rom og prøv jer frem. Måske bliver i klogere på rom, og hvad I selv kan lide. Sammen kan I snakke om, hvilke I bedst kan lide, så I ved, hvad I skal gå efter til næste gang. Og hvem ved, måske får rommen en helt ny plads i jeres hjerter, så det ikke bare altid er øllene, der bliver fundet frem fra køleskabet.

Venner hygger sig