Er du helt vild med rom, og vil du også gerne have, at dine venner skal blive det? Så skal du selvfølgelig holde en romsmagning for alle dem, du kender, der kunne være interesserede.

Det er ret unikt at holde en romsmagning, da man oftere ser eksempelvis vinsmagning eller ølsmagning. Og så er det jo en super gode måde at lære dine venner om rom på – det har du måske længe snakket med dem om.

Så se med her og find ud af, hvad du kan gøre for at holde en vellykket romsmagning.

Rom!

Til en vellykket romsmagning er det naturligvis super vigtigt, at du har en masse forskellig rom klar, for en romsmagning er ikke super vellykket, hvis der ikke engang er rom.

rom

Hvis du i forvejen ved en masse om rom, skal du selvfølgelig bare få købt det hjem, som du vurderer vil være spændende for gæsterne at smage.

Ellers kan I også aftale, at hver gæst medbringer en flaske rom, som man skal have forberedt lidt noter til, så man kan fortælle noget om smagen. Det er meget op til dig og gæsterne, hvordan det skal gøres, men det er selvfølgelig også meget lækkert for dine gæster, hvis du bare har sørget for det hele.

Snack til at stille sulten

Nu kan det selvfølgelig godt blive lidt trættende, hvis man udelukkende skal drikke rom en hel aften, og der skal jo også gerne være noget, som kan stille sulten, når gæsterne skal have en pause fra romsmagningen.

Derfor gør du klogt i at have nogle snacks eller lette måltider klar, så dine gæster også har lidt mad i maven, når al denne alkohol skal indtages.

Det kan desuden være en ide at have et par flasker vin eller nogle øl klar til efter romsmagningen, hvis gæsterne er ved at være lidt trætte af rom efter sådan en omgang.

Sørg for god musik

Hvis du gerne vil gå all in på din romsmagning og sørge for, at stemningen er i top, skal du selvfølgelig også sørge for noget god musik, som kan være i baggrunden, når I giver den gas med at drikke rom. Det er også meget rart, hvis romsmagninger udvikler sig og bliver til en slags fest, hvor man også får lyst til at danse.

Du kan eksempelvis kigge på dj-udstyr fra djhuset.dk, så du er sikker på, at det er rigtig god lyd, som kommer ud af højtalerne til din romsmagning.