Romsmagning kan være rigtig hyggeligt at tage til med sine venner, hvis man selv er meget stor fan af rom. Men hvordan skal man egentlig klæde sig på sådan en tur? 

Et godt udseende sender de rette signaler til dem omkring os og får os samtidig til at føle os meget mere selvsikre. Det er derfor vigtigt at overveje hvilket outfit man tager på en lidt særlig begivenhed som romsmagning.

Læs med her og bliv lidt klogere på, hvordan du skal klæde dig til romsmagning med vennerne – på den måde undgår du at skille dig ud fra mængden.

Vær (en smule) smart i tøjet

Når man tager til en eller arrangeret ‘smagning’ alkohol så er det en god ide at klæde sig lidt pænt på i tøjet. Det er trods alt et mere formelt arrangement du skal til og rom er en af de lidt ‘pænere’ slags alkohol.

Vær dog heller ikke alt for fint klædt på til aftenen! Det er ikke tidspunktet til at hive dit jakkesæt frem – medmindre det da er det du har aftalt med vennerne, at i skal dukke op i. 

En pæn nu bluse med en habitjakke udenpå kan være rigeligt til at du føler dig lidt tjekket i tøjet. Og samtidig sender du et signal om, at du ikke har ladet alt for mange tanker gå i din udklædning – og det viser selvtillid! 

Håret skal der også være styr på

Det går du har på hovedet har også stor indflydelse på hvordan folk omkring dig opfattet dig som person. Og det her især stor indflydelse, når det drejer sig om førstehåndsindtrykket. 

Igen; der er ingen grund til at overdrive med stylingen men hvis håret ligner en værre fuglerede, så vil du komme til at skille dig ud fra mængden på den ubehagelige måde. 

Ofte lidt penge på at købe noget ID voks og få det til at sidde lidt ordentlig, før du tager afsted. På den måde vil du også føle dig lidt mere selvsikker og klar til at mænge dig med andre (eller blot nyde aftenen sammen med dine venner) til romsmagningen.

Du kan eventuelt også overveje at besøge en lokal frisør, hvis dit hår trænger til en klipning. Vælg en god frisør i nærheden af dig, så du ikke skal rejse for langt – det vil sige at hvis du bor i eller omkring Risskov skal du naturligvis lede efter en Frisør Risskov. Det er faktisk en rigtig gode ide at investere tid i at finde den bedste frisør. Hvis du bliver boende i en længere periode, er det nemlig en fordel at have en fast frisør.