Rom er nok en form for alkohol, som de fleste kender til og elsker. Du har måske smagt mange forskellige slags rom allerede og har samlet dig en stor viden om rom. Den viden kan du dele. Også dine erfaringer med de forskellige mærker, og hvad der passer godt til dem, kan du dele. Al din gode erfaring og viden behøver du slet ikke holde for dig selv.

Du kan nemt dele din viden og erfaring på en hjemmeside. Du kan udforme den som en blog, hvor du løbende skriver om de nye slags rom, du har smagt og lignende. Du kan også lade din hjemmeside være mere som et vidensunivers, hvor du har forskellige emner, som du løbende lægger nye tekster eller videoer op omkring.

Rom, Alkohol, Lukketid, Hyggelig, Humør, Samvær

Gå i gang i dag

Du skal ikke holde dig tilbage, hvis du gerne vil dele dine erfaringer med rom. Gå endelig i gang med at lave din hjemmeside. Det er blevet gjort meget nemt i dag, så de fleste kan finde ud af det. Fx med WordPress kan du nemt og hurtigt lave en hjemmeside, som du nemt selv kan redigere i og tilføje flere tekster til.

Med din egen hjemmeside kan du selv være chef. Du bestemmer selv, hvilke tekster der skal være på din hjemmeside og om du også vil filme dine romsmagninger og så videre.

Rom, Alkohol, Flasker, Reserve Bank, Anden Oprindelse

Find dine læsere

Når du har en hjemmeside med en håndfuld tekster, så skal du i gang med at finde læsere. Du kan lave lidt online markedsføring for at finde dem. Du kan ikke regne med, at de kommer af sig selv. Dine venner og bekendte kan du selvfølgelig selv fortælle, at du har lavet en hjemmeside. Men du vil sikkert gerne have flere læsere end dem, du kender i forvejen.

Der er mange måder at markedsføre sig på online. Du kan vælge nogle nemme og hurtige metoder, eller du kan spare penge og bruge en masse tid. Uanset hvordan du gør, så er det en god idé at markedsføre sig løbende. Vil du have folk til at opdage din hjemmeside, så skal du være vedholdende.

Kontor, Hjemmekontoret, Kreativ, Æble, Mac, Airbook

Markedsfør dig på de sociale medier

Som nævnt er der mange måder at markedsføre sig på online. En af dem er via de sociale medier. Du kan finde masser af gode råd og hjælp til, hvordan du markedsfører dig på Facebook, Instagram og alle de andre sociale medier.

Det bedste du kan gøre, er at gå i gang. Få oprettet nogle profiler på de medier, du gerne vil være på, og begynd at poste noget. Du kan blandt andet fortælle om dine blogindlæg og om dine forberedelser til nye romsmagninger.

Når du er på de sociale medier og deler noget på dem løbende, vil flere og flere opdage dig. Når du deler små bider af din viden og fortæller om dine erfaringer, så vil folk læse med. De kan falde tilfældigt over dig på de sociale medier, fordi de har en interesse for rom eller lignende. Derefter er der gode chancer for, at de også kigger på din hjemmeside.