Det kan være svært altid at finde på nogle nye ting man kan lave sammen med vennerne. Hvad med at holde en lille privat rom-smagning derhjemme? Hvis dine venner er lige så glade for rom som dig (eller bare godt kan lide et lille glas af og til), så er det den perfekte aktivitet at lave sammen, som garanterer en hyggelig aften.

Læs med her om hvordan du holder den perfekte rom-smagning derhjemme.

Assorted Wine Bottles

Forskellige varianter af rom

Hvis i skal holde rom smagning derhjemme i privaten, så skal der også en del forskellige flasker rom til. Ellers kan man hurtigt blive færdig med sin smagning, hvis man kun har en enkel flaske eller to.

Hvis du er meget glad for rom, så har du sikkert allerede en del flasker liggende et sted, som du kan hive frem på bordet. Og bed ellers dine gæster om at tage en flaske med hver. Det kan være meget morsomt at se, hvilke forskellige varianter de vælger at tage med.

Husk kun at skænke en lille smule rom op af gangen. Det er trods alt blot en prøvesmagning i skal i gang med og ikke et helt drikkegilde.

Clear Drinking Glass On Table

En pæn påklædning 

Rom er en lidt pænere drik at stille på bordet end så mange andre. Hvad med at gøre lidt ud af aftenen ved at i alle sammen klæder jer ud i jeres fineste puds?

Det kan være meget så morsomt at klæde dig pænt ud en sjælden gang, når man mødes med vennerne. Så føles det næsten lige præcis som dengang man som barn klædte sig ud et pirat kostume eller lignende – bortset fra at man nu klæder sig ud som en ansvarlig voksen og viser sine bedste sider frem. 

Husk også at have din accessoires i orden. Et flot bælte eller ur, som for eksempel TOMMY HILFIGER 1781977 kan være med til at sætte det allersidste præg på looket.

Four Person Standing on Cliff in Front of Sun

Mad eller snacks

Det er sjældent rart at drikke på en tom mave. Også selvom det så kun er et par prøvesmagninger af rom! Det løber jo op til sidst. 

Overvej derfor om i ikke også skulle gøre aftenen til en hyggelig middag, hvor i kan sidde og nyde hinanden selskab og opdatere hinanden om, hvad der sker i hver jeres liv. Så kan i eventuelt finde de forskellige romflasker frem en efter en, efterhånden som i kommer igennem maden. 

Alternativt kan du også blot sørge for at der er lidt snack og diverse småting stående på bordet, som man kan gå og nippe af i løbet af aftenen.